Perfect Location

‘t Eilandje

Vele Vlaamse steden initieerden de laatste decennia een proces van stadsvernieuwing en ondergingen een ware metamorfose. Ook Antwerpen staat al jaren in de steigers en er wordt nog steeds gebouwd en verbouwd aan de stad van morgen.

Het Eilandje is een mooi voorbeeld van geleidelijke en doordachte stadsontwikkeling. Het vernieuwingsproces van dit deel van de stad is al een aantal jaren bezig, toch is de transformatie nog in volle gang. Rond 2020 zal het Masterplan grotendeels gerealiseerd zijn. Het ziet er veelbelovend uit: een verlengstuk van de oude historische stad met een maritiem karakter en statige gebouwen die een wereldhaven waardig zijn.

Naast de populariteit van de voormalige oude haven, met het MAS en Red Star Line Museum als uithangborden, is het vooral een plek waar het aangenaam vertoeven en wonen is. Het stadsdeel bruist van levendigheid, maar er is ook ruimte en de alomtegenwoordigheid van water.


Een verlengstuk van de oude historische stad met een maritiem karakter en statige gebouwen die een wereldhaven waardig zijn.


Cadixwijk

als kloppend hart van het eilandje

De Cadixwijk is omsloten door de New York Kaai, het Houtdok, het Kempisch Dok en de Londenstraat, en ligt in het hart van het Eilandje.

Na grondige infrastructuurwerken en heraanleg van wegen, alsook de bouw van een aantal residentiële projecten en een groen stadsplein, wordt deze wijk het kloppend hart van het Eilandje. De nadruk ligt op duurzaamheid en verantwoord bouwen met respect voor omgeving en leefbaarheid in een stedelijke buurt.

The Stockholm Residence staat voor eigentijds wonen in hartje stad. Het Eilandje is een knooppunt van woningen, winkels, scholen, parken en werkgelegenheid. Hier loop je even naar de supermarkt, spreek je af in één van de talrijke eetgelegenheden, breng je een bezoekje aan één van de galerijen en soms kan je eens een koopje doen op een designer sale. Maak
The Stockholm Residence tot je uitvalsbasis en geniet van een optimale levenskwaliteit.

Ontdek de omgeving

Aangenaam vertoeven rond The Stockholm Residence

©2023 CIP | Construction & Investment Partners N.V. | Algemene voorwaarden | Cookies | Powered by hooox

Stockholm Residence gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.